DIGITAL KUNST TIL VÆGGEN MED EN EKSTRA DIMENSION, RÅHED OG KANT PRINTET PÅ ALUMINIUMSPLADE

lÆS MERE

Jeg er vild med det stilrene minimalistiske udtryk mine værker får på aluminiumsplade. Et skarpt og semimat udtryk der samtidigt giver eksklusivitet og kvalitet - Læs mere om aluminiumsplader nedenfor!

stilrent digital kunst

ET STILRENT UDTRYK

Med mine værker printet på aluminiumsplade, får man kunst til væggen i høj kvalitet og et stilrent udtryk i et tidløst lækkert design, samtidigt med at mine  digitale kunstværker er unikke.

Minimalistisk digital kunst på aluplade

RÅT MED KANT

Aluminiumstryk, giver også mine værker et mere råt og kantet udtryk som væg kunst. Billeder på metalplade/aluminiumsplade giver et rigtig fedt udtryk på væggen.

Digital kunst på aluplade

EKSKLUSIVITET OG KVALITET

Hvor end du vil udstille/hænge mine værker op, er du sikker på et unikt og eksklusivt udtryk i flot og unik grafisk kunst, unikke vægbilleder i høj kvalitet.

Kunstværker trykt på 3mm aluplade, aluminiumstryk, der er refleksfri med et skarpt udtryk, samt modstandsdygtigt overfor sollys, er vandfaste og giver et stilrent, tidløst minimalistisk udtryk som vægbilleder og væg kunst. Kontakt mig gerne ved spørgsmål.