DIGITAL KUNST TIL VÆGGEN MED EN EKSTRA DIMENSION, RÅHED OG KANT PRINTET PÅ ALUMINIUMSPLADE

lÆS MERE

Jeg er vild med det stilrene minimalistiske udtryk mine værker får på aluminiumsplade. Et skarpt og semimat udtryk der samtidigt giver eksklusivitet og kvalitet - Læs mere om aluminiumsplader nedenfor!

stilrent billedkunst på aluplade

ET STILRENT UDTRYK

Med mine værker printet på aluminiumsplade, får kunst til væggen i høj kvalitet, med et stilrent udtryk i et tidløst lækkert design.

Minimalistisk billedkunst på aluplade

RÅT MED KANT

Aluminiumstryk, giver også mine værker et mere råt og kantet udtryk som væg kunst. Billeder på metalplade/aluminiumsplade giver et rigtig fedt udtryk på væggen.

Kunst på aluplade

EKSKLUSIVITET OG KVALITET

Hvor end du vil udstille/hænge mine værker, er du sikker på et unikt og eksklusivt udtryk i flot og unik grafisk kunst, unikke vægbilleder i høj kvalitet.

Kunstværker trykt på 3mm aluplade, aluminiumstryk, der er refleksfri med et skarpt udtryk, samt modstandsdygtigt overfor sollys, er vandfaste og giver et stilrent, tidløst minimalistisk udtryk som vægbilleder og væg kunst. Kontakt mig gerne ved spørgsmål.