Digital artist & creative mind

Med et kreativt og digitalt sind, skaber jeg mine kunstværker ud fra min store passion til det sort hvide minimalistiske univers. “Det skal have kant, råhed og sætte tanker igang “.

Musik er en stor inspiration til tilblivelsen af mine værker, jeg skaber de fleste af mine værker til elektronisk musik eller musik der tager mig med på en følelsesmæssig rejse.

Andre inspirationskilder til mine kunstværker kommer mange steder fra, det kan være en forside på en bog, plakat fra en film, fordybende visuelle billeder, eller film.

Min vision er, at du selv kan finde din historie, dybde og fortolkning i mine værker. "Et godt kunstværk, er det der sætter tanker igang".

FRA PENSEL STRØG TIL DIGITAL

Født og opvokset i Hørsholm – Nordsjælland, hvor jeg i mine tidlige år svingede penslen med abstrakte malerier, men har altid haft en stor interesse for det mere fotografiske univers, moderne kunst og især sort/hvide billeder kan noget særligt, med et unikt rent udtryk, derfor skiftede jeg penslen ud og gik mere digitalt til værks, og resultatet er værkerne på siden.

KREATIVT SIND

Digital kunstner

Alle mine kunstværker bliver lavet og leveret som aluminiumstryk på aluminiumsplade, måske bedre kendt som metalplade. Synergien mellem mine kunstværker og aluminiumsplade, giver værkerne det helt rette udtryk, stil, design og rigtig flotte vægbilleder. 

Læs mere om hvad aluminiumsplade er, kvaliteten og hvordan udtrykket bliver her!

minimalistisk og eventyrligt kunst